Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Asociatia Eurofed
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs intensiv Formarea Formatorilor
399 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Asociatia EUROFED organizeaza in luna februarie 2014 Cursul intensiv de Formator, acreditat ANC/CNFPA - 399 lei! Training Of Trainers - TOT!

Ce zici de un update la CV? Imbunatateste-ti CV-ul prin participarea la Cursul intensiv Formarea Formatorilor, acreditat ANC, organizat de Asociatia EUROFED! In cadrul cursului, cursantii vor dobandi cunostintele si tehnicile necesare pentru a deveni un bun formator, competente in a prezenta si a conduce module de curs in fata unor potentiali participanti.

Competente dobandite - cursul confera toate cele 8 competente prevazute de standardul ocupational, cod COR 242401, respectiv:
- Construirea situatiilor de invatare;
- Pregatirea suportului de curs si a materialelor auxiliare;
- Realizarea activitatilor de formare;
- Evaluarea participantilor la formare;
- Aplicarea metodelor si tehnicilor de formare;
- Marketingul formarii;
- Proiectarea programelor de formare;
- Organizarea programelor si a stagiilor de formare;
- Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare.

Cui se adreseaza cursul:
- Persoanelor interesate sa lucreze sau lucreaza ca FORMATOR (Trainer) in companii private sau de stat, in proiecte europene, in orice domeniu unde este necesar un formator;
- Persoanelor care isi doresc sa dobandeasca competente de formare, prezentare in fata unui auditoriu - Public Speaking;
- Persoanelor care, nemultumite de statutul lor social sau care au ramas fara jobul anterior, doresc o schimbare, in tendinta cu cerintele pietii muncii actuale;
- Studentior absolventi si masteranzilor, care doresc o formare profesionala actuala si cu sanse de a-si gasi un loc de munca.

Cursul este recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstinice (MMFPSPV) si Ministerul Educatiei Nationale (MEN), si este autorizat de ANC (ex. CNFPA), fiind recunoscut oriunde in tara, dar si in UE.
La finalizarea cursului se acorda Certificat de Absolvire ANC.

Pret: 399 lei!
In pret sunt incluse:
- Coffee break-uri;
- Suport de curs si materialele necesare:
- Examinarea finala si eliberarea certificatului de absolvire.
Pentru recomandari grup de 5 persoane, un loc este GRATUIT (5+1 GRATIS).

Cursul se desfasoara in Bucuresti, str. Suhaia nr. 48, sector 5. Pentru cei care doresc desfasurarea cursului in orice alt oras, putem programa cursul si in alte locatii, pentru minim 15-20 de persoane. Perioada cursului va fi stabilita ulterior.

Pentru informatii suplimentare si inscrieri contactati-ne la 0728151165 sau acceseaza link-ul de mai jos: http://www.pjobs.ro/job/2344/curs-intensiv-formator-acreditat-anc-si-recunoscut-in-ue-399-lei-at-asociatia-eurofed/
Din Gura in Gura